















## Agenda for SARTTAC 4th Steering Committee Meeting (June 3, 2020, Virtual on WebEx, at 4:30 PM IST for 90 Mins)

S.NO.	Activity	Presenter	Start Time (Indian Time)
1	Welcome/Agenda/Adoption of Minutes of 3 <sup>rd</sup> Meeting in the Maldives	[SARTTAC] – [5 mins]	4:30 PM
2	Economic Impact and IMF-Supported Programs in South Asia	[APD] – [10 mins]	4:35 PM
3	Fund CD Developments and Outlook	[ICD] – [10 mins]	4:45 PM
4	SARTTAC Activity in FY20 and Impact of COVID-19	[SARTTAC] - [15 mins]	4:55 PM
5	SARTTAC Support During COVID-19	[SARTTAC] - [10 mins]	5:10 PM
6	Budget/Financing and the Evaluation	[ICD] – [10 mins]	5:20 PM
7	The Draft Workplan for FY21	[SARTTAC] - [15 mins]	5:30 PM
8	SARTTAC's Operations in the New Normal	[SARTTAC/ICD] - [10 mins]	5:45 PM
9	Wrap Up	[SARTTAC] – [5 mins]	5:55 PM

## **DEVELOPMENT PARTNERS**







