

MEMBER COUNTRIES/CONTRIBUTORS BANGLADESH | BHUTAN | INDIA | MALDIVES | NEPAL | SRI LANKA DEVELOPMENT PARTNERS AUSTRALIA | EU | KOREA | UK



## SARTTAC Mid-Year Steering Committee Meeting

## **Final Agenda**

Tuesday, January 19, 2021, 4:30 – 5:45 PM IST		
Time (IST start)	Торіс	Speaker
5 minutes (4:30 pm)	Welcome and Introduction of New Steering Committee Members and SARTTAC Advisors	David Cowen, Director, SARTTAC
7 minutes (4:37)	Update on IMF CD Developments	Roger Nord, Deputy Director, IMF Institute for Capacity Development (ICD)
7 minutes (4:44)	Enhanced Fund Engagement with South Asia During the COVID-19 Pandemic: Taking Stock and the Road Ahead	Anne-Marie Gulde-Wolf, Deputy Director, IMF Asia and Pacific Department, APD
7 minutes (4:51)	Overview of SARTTAC Operations and Activity in FY21 (year-to-date)	David Cowen
5 minutes (4:56)	The Remote Training Environment—Adapting Virtually	Bhaswar Mukhopadhyay, Deputy Director, SARTTAC
7 minutes (5:03)	Revised Workplan for FY21 and Outlook for FY22	David Cowen
5 minutes (5:10)	Update on SARTTAC Financing and External Evaluation	Sawsan Saidi, Senior Technical Assistance Officer, Global Partnerships Division, ICD
25 minutes (5:15)	Open Discussion with Steering Committee Members and Alternates and Approval of Minutes of Fourth Steering Committee Meeting	David Cowen (moderator)
5 minutes (5:40)	Plans for Next Steering Committee Meeting and Wrap Up	David Cowen
Meeting times: Washington DC	6:00-7:15 AM	
London	11:00 AM-12:15 PM	
Brussels	12:00-1:15 PM	
Male	4:00-5:15 PM	
Delhi and Colombo	4:30-5:45 PM	
Kathmandu	4:45-6:00 PM	
Dhaka and Thimphu	5:00-6:15 PM	
Seoul	8:00-9:15 PM	
Canberra	10:00-11:15 PM	